Ontmoet Grens Architecten - een jong team dat grensverleggende architectuur tot leven brengt.

Over ons

GrensArchitecten is het resultaat van de succesvolle samensmelting van twee vooraanstaande architectenbureaus, gelegen aan de grens. Onze naam weerspiegelt niet alleen de fysieke ligging van beide bureaus, maar staat ook symbool voor onze ambitie om grenzen te verleggen in innovatie en ontwerp. Zo streven wij ernaar om unieke en eigentijdse architectonische oplossingen te bieden. GrensArchitecten verenigt vakmanschap met vooruitstrevende ideeën, waardoor we de grenzen van de verbeelding doorbreken en uitdagende projecten realiseren die zowel functioneel als esthetisch grensverleggend zijn.

Waar grenzen vervagen, ontstaat tijdloze innovatie in architectuur.

Team Grens Architecten

 • Freek Lauwers

  Freek Lauwers

  Bouwkundig Ingenieur | Eigenaar
 • Joost van der Zanden

  Joost van der Zanden

  Architect | Eigenaar
 • Driek Jansen

  Driek Jansen

  Bouwkundig Modelleur
 • Max Kokx

  Max Kokx

  Bouwkundig Ingenieur
 • Stagiaire

  Stagiaire

Werkzaamheden

Nieuwbouw

Grens Architecten gelooft dat ieder mens uniek is. Ieder persoon of gezinssituatie heeft zijn eigen behoeftes en ritmes gedurende de dag. Een woonhuis is een plek waar je je thuis moet voelen. Dit gevoel wordt versterkt wanneer een woning goed aansluit bij uw wensen en uw ritme van de dag.

 

Verbouw

Ieder project is voor ons uniek en heeft daarmee een eigen identiteit; modern, warm, duurzaam of minimalistisch. We maken gebruiksvriendelijke, comfortabele en luxe woningen met een optimale indeling wat het beste aansluit bij uw wensen. We hebben oog voor detail en werken dit met zorgvuldigheid uit.

Utiliteitsbouw

In utiliteitsbouw, creëren wij doordachte ontwerpen voor zowel zakelijke als publieke ruimtes. Of het nu kantoren, commerciële complexen of openbare voorzieningen betreft, onze expertise staat garant voor functionele perfectie met een eigentijds tintje. Onze ontwerpen zijn meer dan alleen structuren; ze vormen naadloze combinaties van doeltreffendheid en esthetiek.